Rijssen

Ons uitzendbureau in Rijssen

De vestiging Rijssen wordt geleid door Hans Dirksen. Dit uitzendbureau in Rijssen is de bakermat van ons bedrijf. Van hieruit is de basis gelegd voor al onze activiteiten. Sinds 2012 is deze vestiging gezeteld in een eigen kantoor aan De Stroekeld  in Rijssen. De werkzaamheden worden voor diverse organisaties uitgevoerd in de regio Twente en Salland. De dagelijkse activiteiten worden uitgevoerd met gebruik van moderne faciliteiten die vooral gericht zijn op werving & selectie, uitzenden, testen en outplacement. Wilt u graag eens van gedachten wisselen dan kunt u met Hans Dirksen contact leggen. Hij staat u graag te woord.

The People Company Rijssen

Contactpersoon:
Hans Dirksen
De Stroekeld 4 b
7462 ZB Rijssen

T: 0548-515994
E: [email protected]

Maandag t/m vrijdag
08.30 – 17.30 uur

Waarom The People Company Rijssen?

Branche kennis

Gespecialiseerd in sales, techniek, logistiek en finance

Onze missie: hoogwaardig talent bieden aan samenwerkingen

Duurzaam samenwerken met relaties

Wat kunt u nog meer verwachten van The People Company Rijssen?

Kennismaken met ons uitzendbureau in Rijssen

Een eerste kennismaking is bij ons uitzendbureau in Rijssen altijd vrijblijvend. Wij willen graag met u kennismaken zodat wij u beter leren kennen. Zo nemen wij graag even alle vacatures in Rijssen met u door. Wij nemen daarvoor alle tijd en luisteren goed naar wat uw persoonlijke wensen en eisen zijn aan werken in Rijssen. In geval van uitzenden werken wij op basis van de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs.

Gratis overzicht kandidaten

Maandelijks kunt u van ons uitzendbureau in Rijssen een vrijblijvend overzicht ontvangen van het aanbod van werkzoekenden op de regionale arbeidsmarkt. U dient zich dan wel even aan te melden met uw mailadres. Wij zorgen er vervolgens voor dat u het overzicht in de toekomst gaat ontvangen.

Vacatures in Rijssen

Bent u werkgever en u zoekt personeel? Namens ons uitzendbureau in Rijssen is Hans Dirksen onze contactpersoon als het gaat om vacatures in Rijssen. Zo kunt een eenmalige opdracht verstrekken, maar ook hebben wij mogelijkheden om in abonnementvorm samen te werken, als u met regelmaat vacatures wilt uitbesteden. Wij hebben diverse mogelijkheden om te gaan samenwerken. Klik hier voor een overzicht: werkgevers

Arbeidsmarktkennis

Met regelmaat publiceren wij actuele informatie over werken, de arbeidsmarkt en HR advies op onze website. Op ons blogoverzicht melden wij graag de laatste trends en nieuwsfeiten. Zo houden wij u als werkgever graag op de hoogte. Kandidaten bieden wij graag uitdagende vacatures. Klik hier: vacatures.

Links websites

Telefoon

Rijssen 0548-515994

Onderdeel van:

ROCK Design B.V.
Creative Digital Agency
0548-517363