Diensten

Personeel werven

U kunt ons met vertrouwd hart de regie geven als het gaat om de zoektocht naar een nieuwe collega. Wij zetten online vacatures uit, benaderen kandidaten die beschikbaar zijn en verzorgen namens u de eerste screening van de kandidaten. Bekijk hier de volgende opties om met ons samen te werken:

  • Werving & selectie
  • Uitzenden
  • Inhouse

We doen dat door het online vacaturepublicatie van profielen, kandidaten uit ons netwerk te benaderen + videopromotie van jouw organisatie op de social media zoals LinkedIn, Facebook, Instagram. Ook plaatsen we de vacature op online arbeidsmarktplaatsen zoals Werk.nl en Indeed.

Bekijk voorbeeld videopromotie:

Opleiden

Je hebt misschien al een diploma maar je word niet uitgenodigd voor een gesprek. Of je wilt je CV uitbreiden omdat je net werkloos bent geworden en je graag wilt werken? The People Company heeft voor jou aanvullende cq. reïntegratie digitale trainingen beschikbaar. Gave trainingen waardoor jij interessant wordt voor de arbeidsmarkt en je kans op nieuw werk vergroot.

Van administratief medewerker, callcenter medewerker, horeca medewerker tot medisch secretaresse. Wij helpen je flink op weg. Als je gebruik maakt van een UWV regeling, dan kan je de training zelfs vergoed krijgen.

Laat je even goed informeren door één van onze collega’s of door jouw UWV consulent.

Of neem contact op met een regionale vestiging en bespreek de mogelijkheden.

Ook online te volgen vanuit je thuis werkplek:
Horizontal medium portrait of young adult female manager taking part in online meeting while staying home

Begeleiding naar werk | Outplacement | 2e en 3e Spoor Reïntegratie

Er zijn diverse vormen voor bet ontwikkelen van capaciteiten en de stap naar een andere werkomgeving. Ben je nog werknemer maar je baan komt te vervallen of je bent werkloos. Wij beschikken over diverse maatwerk programma’s om je toekomst weer perspectief te bieden.

Mobiliteit

Reïntegratie

Outplacement

2e en 3e Spoor reïntegratie

Human resources uitbesteden?

Wij kunnen u ontzorgen als het gaat om human resources of personeelszaken. Of dat nu gaat om operationele of beleidsmatige vraagstukken, op elk niveau zijn wij uw partner.

Zo zijn wij betrokken bij het inrichten van HR afdelingen en beleid voor organisaties, maar regelen we net zo eenvoudig ook operationele ondersteuning bij talrijke projecten en vraagstukken op de afdeling human resources. Dat kan projectmatig zijn of op basis van interim management.

Assessments | Testen

Wij hebben meerdere soorten (digitale) testen, onder meer voor beroepskeuze tijdens carrière, persoonlijkheid, competenties, werkstijl en leidinggeven. Afhankelijk van uw wensen zetten wij de best passende test in. U ontvangt van ons een uitgebreide rapportage en advies.

Als werkgever bieden onze testen extra informatie en inzicht in de talenten van kandidaten of werknemers. Daarnaast kun je de testen inzetten als aanvulling op beoordelingsgesprekken of functioneringsgesprekken. 

Magazine van The People Company

Kopje koffie?

Het begint misschien wel met een kopje koffie, als het gaat om succesvol samenwerken. Wij nodigen u ook graag uit voor een eerste kennismaking met een kopje koffie of thee uiteraard!

Werkgevers die wij hebben geholpen

Telefoon Vestigingen

Borne 074-3492852
Den Haag 085-3031572
Brabant/Drenthe 06-50598271
Rijssen 0548-515994

Partner worden?

Rijssen 0548-515994