Diensten

Executive search

U kunt ons met vertrouwd hart de regie geven als het gaat om de zoektocht naar een nieuwe CEO, CFO of COO. Wij zetten ons netwerk in, benaderen potentiële topkandidaten en verzorgen namens u de eerste screening van die kandidaten.

We doen dat op zorgvuldige en discrete wijze. De zoektocht naar executives start met het begrijpen waar de organisatie behoefte aan heeft. We verdiepen ons in cultuur, mensen en organisatie. Aansluitend gaan we aan het werk met een duidelijke profielschets. Op basis hiervan benaderen en beoordelen wij kandidaten. Doordat wijzelf ondernemer zijn begrijpen wij als geen ander waar de kandidaat aan moet voldoen. We delen onze jarenlange ervaring graag met opdrachtgevers en kandidaten.

Bedrijfsopvolging

Wij begrijpen dat bedrijfsopvolging niet alleen een zakelijk proces is. Als ondernemer heeft u uw ziel en zaligheid in de onderneming gestopt. U wilt uw bedrijf met een gerust hart overdragen aan een waardige opvolger. Om tot de juiste opvolger te komen is niet altijd eenvoudig. Wie is er geschikt om het bedrijf over te nemen? Als de beoogde opvolger bekend is, zijn er de nodige juridische en fiscale aandachtspunten. En die opvolger moet de tijd en ruimte krijgen om zich op de overdracht voor te bereiden. 

Wij gaan in ons netwerk op zoek naar kandidaten of organisaties die interesse hebben in bedrijfsopvolging cq. overname.

Commissaris voor de RVC

De Raad van Commissarissen (RvC) vervult in veel ondernemingen een essentiële rol. Daarom wordt er in RvC vacatures vaak veel van een kandidaat gevraagd. Commissarissen houden namens stakeholders toezicht op de Raad van Bestuur en voorzien het bestuur van strategisch advies. Ook is de RvC verantwoordelijk voor het aanstellen en ontslaan van bestuurders. Om een dergelijke vacature te kunnen vervullen, moet je nauwkeurig zijn en een strategische visie hebben, maar ook goed kunnen communiceren. Grote en beursgenoteerde bedrijven hebben vrijwel altijd een RvC, maar ook steeds meer kleinere BV’s en NV’s hebben een commissaris.

Kopje koffie?

Het begint misschien wel met een kopje koffie, als het gaat om succesvol samenwerken. Wij nodigen u ook graag uit voor een eerste kennismaking met een kopje koffie of thee uiteraard!

Werkgevers die wij hebben geholpen

Links websites

Telefoon

Rijssen 0548-515994

Onderdeel van:

ROCK Design B.V.
Creative Digital Agency
0548-517363