Achtergrond

Achtergrond

The People Company ® is een een geregistreerd merk van creative digital agency Rock Design b.v.

The People Company is actief sinds 2001 en is door de jaren heen getransformeerd van een recruitment & consultancy bureau naar een executive search bureau voor topfuncties.

The People Company is opgericht door Hans Dirksen. Naast deze activiteit is hij in 2013 gestart met ROCK Design. Inmiddels maakt The People Company onderdeel uit als een zelfstandig concept binnen ROCK Design. De doelgroep bij The People Company is verlegd naar hoogwaardige functies in de top van het bedrijfsleven. Vanuit ROCK Design wordt recruitment op een eigentijdse wijze ingevuld door het bieden van specifieke online producties, zoals vacaturewebsites en contentcreatie ten behoeve van social media. Diverse professionals bij ROCK Design op het gebied van beeld & animatie, webdevelopment en creatieve vormgeving werken aan moderne online recruitment producties. Wilt u meer weten over ROCK Design, haar diensten en klantenportfolio bekijk dan hier de website: www.rockdesign.nl

De specifieke vraag naar topfuncties is ondergebracht bij The People Company. Van hieruit worden actieve headhunting opdrachten door Hans Dirksen discreet en zorgvuldig uitgevoerd op basis van jarenlange ervaring als ondernemer en recruiter. Zijn netwerk kan u helpen om cruciale posities in te vullen. Vanuit het kantoor in Rijssen kan hij u helpen bij het invullen van exclusieve en strategische posities in uw organisatie. Wilt u een afspraak, mail of bel hem rechtstreeks.

Hans Dirksen
De Stroekeld 4 b
7462 ZB Rijssen
hans[@]rockdesign.nl
0548-515994
0627011912

Links websites

Telefoon

Rijssen 0548-515994

Onderdeel van:

ROCK Design B.V.
Creative Digital Agency
0548-517363