Uitzendbureau Hengelo

Uitzendbureau Hengelo

Vacatures in Hengelo en directe omgeving kunt u aanmelden via 0548-515994.

De focus ligt daarbij vooral op MBO en HBO beroepen in de techniek, administratie, verkoop en logistiek. De jarenlange ervaring zorgt voor een gedegen aanpak als het gaat om het vinden van de beste talenten.

The People Company Hengelo

Contactpersoon: Hans Dirksen

Telefoon: 0548-515995

Maandag t/m vrijdag
08.30 – 17.30 uur

Waarom The People Company Hengelo?

Branche kennis

Gespecialiseerd in sales, techniek, logistiek en finance

Onze missie: hoogwaardig talent bieden aan samenwerkingen

Duurzaam samenwerken met relaties

Wat kun je nog meer verwachten van The People Company Hengelo?

Kennismaken met ons uitzendbureau in Hengelo ?

Een eerste kennismaking is bij ons uitzendbureau in Hengelo is altijd vrijblijvend. Wij willen graag met je kennismaken zodat wij jou beter leren kennen. Zo nemen wij graag even alle vacatures in Hengelo met je door. Wij nemen daarvoor alle tijd en luisteren goed naar wat jouw persoonlijke wensen en eisen zijn aan werken in Hengelo. In geval van uitzenden werken wij op basis van de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs.


Gratis overzicht kandidaten

Maandelijks kunt u van ons uitzendbureau in Hengelo een vrijblijvend overzicht ontvangen van het aanbod van werkzoekenden op de regionale arbeidsmarkt. U dient zich dan wel even aan te melden met uw mailadres. Wij zorgen er vervolgens voor dat u het overzicht in de toekomst gaat ontvangen.

Vacatures in Hengelo

Bent u werkgever en u zoekt personeel? Ons uitzendbureau in Hengelo heeft volop vacatures in Hengelo en directe omgeving. Zo kunt een eenmalige opdracht verstrekken, maar ook hebben wij mogelijkheden om in abonnementvorm samen te werken, als u met regelmaat vacatures wilt uitbesteden. Wij hebben diverse mogelijkheden om te gaan samenwerken. Klik hier voor een overzicht: werkgevers


Arbeidsmarktkennis

Met regelmaat publiceren wij actuele informatie over werken, de arbeidsmarkt en HR advies op onze website. Op ons blogoverzicht melden wij graag de laatste trends en nieuwsfeiten. Zo houden wij u als werkgever graag op de hoogte. Kandidaten bieden wij graag uitdagende vacatures. Klik hier: vacatures

Links websites

Telefoon

Rijssen 0548-515994

Onderdeel van:

ROCK Design B.V.
Creative Digital Agency
0548-517363