Uitzendbureau Deventer

Uitzendbureau Deventer

Vacatures in Deventer en directe omgeving kunt u aanmelden via 0548-515994.

De focus ligt daarbij vooral op MBO en HBO beroepen in de techniek, administratie, verkoop en logistiek. De jarenlange ervaring zorgt voor een gedegen aanpak als het gaat om het vinden van de beste talenten.

The People Company Deventer

Contactpersoon: Hans Dirksen
De Stroekeld 4b
7462 zb Rijssen

T: 0548-515994
E: [email protected]

Maandag t/m vrijdag
08.30 – 17.30 uur
Zaterdag 09.00 – 13.00 uur

Waarom The People Company Deventer?

Branche kennis

Gespecialiseerd in sales, techniek, logistiek en finance

Onze missie: hoogwaardig talent bieden aan samenwerkingen

Duurzaam samenwerken met relaties

Wat kunt u nog meer verwachten van ons uitzendbureau in Deventer?

Kennismaken met ons uitzendbureau ?

Een eerste kennismaking is bij ons uitzendbureau in Deventer altijd vrijblijvend. Wij willen graag met je kennismaken zodat wij jou beter leren kennen. Zo nemen wij graag even alle vacatures in Deventer met je door. Wij nemen daarvoor alle tijd en luisteren goed naar wat jouw persoonlijke wensen en eisen zijn aan werken in Deventer. In geval van uitzenden werken wij op basis van de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs.


Gratis overzicht kandidaten
Maandelijks kunt u van ons uitzendbureau in Deventer een vrijblijvend overzicht ontvangen van het aanbod van werkzoekenden op de regionale arbeidsmarkt. U dient zich dan wel even aan te melden met uw mailadres. Wij zorgen er vervolgens voor dat u het overzicht in de toekomst gaat ontvangen.

Vacatures in Deventer

Bent u werkgever en u zoekt personeel? Namens ons uitzendbureau in Deventer is Paul Kraa uw contactpersoon als het gaat om vacatures in Deventer en omstreken. Zo kunt een eenmalige opdracht verstrekken, maar ook hebben wij mogelijkheden om in abonnementvorm samen te werken, als u met regelmaat vacatures wilt uitbesteden. Wij hebben diverse mogelijkheden om te gaan samenwerken. Klik hier voor een overzicht: werkgevers


Onze diensten
Met regelmaat publiceren wij actuele informatie over werken, de arbeidsmarkt en HR advies op onze website. Op ons blogoverzicht melden wij graag de laatste trends en nieuwsfeiten. Zo houden wij u als werkgever graag op de hoogte. Kandidaten bieden wij graag uitdagende vacatures. Klik hier: vacatures

Links websites

Telefoon

Rijssen 0548-515994

Onderdeel van:

ROCK Design B.V.
Creative Digital Agency
0548-517363