The People Company

The People Company, uitzendbureau en adviseur ineen

The People Company is een uniek full-service platform voor werkzoekenden en werkgevers in Nederland. Wij werken vanuit meerdere regio’s.

Onze mensen

Onze teams bestaan uit een gezonde mix van jong & oud. Dat doen wij bewust, omdat wij denken dat deze mix de meeste energie geeft aan ons werk en onze klanten. Zo brengen wij ervaring in op basis van ons verleden, maar net zo goed volgen wij trends die nieuwe generaties bezig houden. Juist die mix maakt vaak het verschil voor onze klanten.

Wij willen trendsetter zijn als het gaat om arbeidsmarktvraagstukken, maar ook willen wij expertise inbrengen als het gaat om complexere vraagstukken. De verscheidenheid aan diensten vraagt ook telkens om andere competenties. Met elkaar bezitten wij alle competenties die nodig zijn om ons werk goed te doen.

The People Company

Landelijk werkzaam

Al geruime tijd werken wij landelijk voor diverse opdrachtgevers. Van Friesland t/m Limburg en van Overijssel t/m Zeeland. Om u goed te helpen met uw eerste vraag, dan kunt u contact leggen met één van onze vestigingen in Nederland.

Met regelmaat publiceren wij actuele informatie over werken, de arbeidsmarkt en HR advies op onze website. Op ons blogoverzicht melden wij graag de laatste trends en nieuwsfeiten. Zo houden wij u als werkgever graag op de hoogte. Kandidaten bieden wij graag uitdagende vacatures. Klik hier: vacatures

Heeft u vragen over The People Company, dan kunt u contact leggen met: Hans Dirksen, telefoon 0548-515994 Rijssen.

Ruim 15 jaren actief

Bent u werkgever en u heeft personeel nodig, dan bent u vanzelfsprekend bij ons aan het goede adres. Wij hebben alle opties in huis om uw organisatie op professionele wijze te ondersteunen. Van zelf werven tot en met volledige uitbesteding als het gaat om recruitment. Wij werken met de meest geavanceerde arbeidsmarktsystemen en volgen continue de nieuwste trends.
Wilt u graag gebruik maken van andere diensten, zoals uitzenden & payrollen, online psychologische testen, 2e spoor reïntegratie of outplacement programma’s? Ook voor deze diensten bent u bij ons aan het goede adres. Wij bestaan inmiddels 15 jaren en hebben een uitgebreide kennis ontwikkeld om mensen & organisaties te helpen.

Een eerste kennismaking is als het gaat om The People Company altijd vrijblijvend. Wij willen graag met u kennismaken zodat wij u beter leren kennen. Zo nemen wij graag even alle vacatures of onze diensten met u door. Wij nemen daarvoor alle tijd en luisteren goed naar wat uw persoonlijke wensen en eisen zijn aan het samenwerken met The People Company. In geval van uitzenden werken wij op basis van de NBBU CAO.

Inspirerende werking

Als kandidaat treft u alle banen in uw regio aan! Die van onszelf of die van andere werkgevers en intermediairs. Wij brengen het graag voor alle kandidaten in beeld. Om kandidaten te helpen aan werk, bieden wij de mogelijkheid om een eigen test of videofilmpje te laten maken. Zo kunnen kandidaten hun sollicitatie meer kracht bijzetten, zodat ze de mooiste banen weten te scoren.

Bent u werkgever en u zoekt personeel? The People Company heeft vacatures in geheel Nederland. Zo kunt een eenmalige opdracht verstrekken, maar ook hebben wij mogelijkheden om in abonnementvorm samen te werken, als u met regelmaat vacatures wilt uitbesteden. Wij hebben diverse mogelijkheden om te gaan samenwerken. Klik hier voor een overzicht: werkgevers

Kopje koffie?

Met regelmaat publiceren wij actuele informatie over werken, de arbeidsmarkt en HR advies op onze website. Op ons blogoverzicht melden wij graag de laatste trends en nieuwsfeiten. Zo houden wij u als werkgever graag op de hoogte. Kandidaten bieden wij graag uitdagende vacatures. Klik hier voor: vacatures

Het begint misschien wel met een kopje koffie, als het gaat om succesvol samenwerken. Wij nodigen u ook graag uit voor een eerste kennismaking met een kopje koffie of thee uiteraard!

Links websites

Telefoon

Rijssen 0548-515994

Onderdeel van:

ROCK Design B.V.
Creative Digital Agency
0548-517363