HR strategie en consultancy

MKB all-in-one pakket

Het MKB – All in one pakket is speciaal ontwikkeld voor kleinere organisaties. Met het MKB All in one pakket bieden wij werkgevers de mogelijkheid om op basis van een abonnementsvorm al hun personeelszaken, zoals recruitment, mobiliteit, functioneren & beoordelen, psychologische testen en human resource advies te faciliteren. Zo kunt u gebruik maken van online adverteren, CV database, methodieken ten behoeve van functioneren en beoordelen, ziekteverzuim, maar ook kunt u voordelig payrollen of mensen psychologisch testen. Kortom, wij bieden alle faciliteiten op het gebied van human resources tegen een vaste prijs. U kunt kiezen uit 48, 84, 120 of 168 uren per jaar in de vorm van een abonnement. Zo heeft u de beschikking over een eigen afdeling personeelszaken, maar niet de lasten van eigen HR personeel.


HR Advies

  • Wij begeleiden bedrijven en organisaties in de ontwikkeling van HR strategie, beleid en uitvoering.
  • Wij zijn betrokken bij het opzetten van het HR beleid of bij de ontwikkeling, professionalisering en of herstructurering van de HR afdeling.
  • Wij worden ingeschakeld bij vraagstukken waarbij personele en of organisatie wijzigingen een grote impact hebben.
  • Wij coachen en begeleiden management, leidinggevenden en HR functionarissen.
  • Wij verzorgen HR projectmanagement, waarbij wij leiding geven aan projectteams.

Doe de HR-scan!

Wij hebben een HR scan ontwikkeld, die u inzicht geeft in de kwaliteit van uw personeelsbeleid. Het betreft een 0-meting en wij geven aan waar verbeteringen te realiseren zijn.

Met de resultaten uit de scan kunt u gerichter beleid voeren en effecten bereiken als: hogere kwaliteit van leidinggevenden en medewerkers, betere communicatie, gemotiveerder personeel, lagere personeelskosten, minder ongewenst verloop, lager ziekteverzuim, lagere ontslagkosten en een hoger rendement van opleidingen.

Belangstelling? Neem contact op met onze consultant.


Heeft u een vraag?

Als u een vraag heeft, dan laat het ons weten. Wij beantwoorden uw vraag per mail of telefoon. Een afspraak maken kan uiteraard ook!

Deze bedrijven gingen u voor


Links websites

Telefoon

Rijssen 0548-515994

Onderdeel van:

ROCK Design B.V.
Creative Digital Agency
0548-517363