Franchise collega’s gezocht

The People Company is landelijk actief in uitzenden, werving & selectie, payrollen, testen en begeleidingsprogramma’s

In ons franchise bedrijf ga je werken met onze website als belangrijkste ‘uithangbord’ op het internet en uiteraard onze CV database en vacaturemanager. Zo voorzien wij je van alle benodigde NBBU documenten als het gaat om uitzenden. Wij regelen de benodigde contracten en betalen de lonen van uitzendkrachten vooruit en zorgen voor het innen van de bedragen bij klanten. Daarover vragen wij geen bijdrage. Wij ontzorgen je volledig op dit gebied. Kortom, ondernemen met beperkte risico’s en gebruik maken van goede faciliteiten staat bij ons centraal.

Kortom, wij zijn klaar voor de toekomst en willen graag groeien! Dat is de reden dat wij op zoek zijn naar nieuwe collega’s. Wij denken dat wij met onze verfrissende formule een prachtige kans bieden voor ondernemende mensen. Je kunt namelijk kiezen uit een franchise samenwerking, maar ook uit een partner samenwerking. Of zelfs een dienstverband als je nog niet toe bent aan zelfstandig ondernemerschap. Als je besluit om met ons samen te gaan werken, dan proberen wij jou zo goed mogelijk te ondersteunen als het gaat om internetmarketing (Google SEO, SEA), backoffice systemen, exploitatiebegroting, social media en marketingmaterialen e.d.

Acquisitie in jouw regio moet je wel zelf doen, en wij helpen je met online marketing op het internet in jouw regio. Zo zetten wij Google campagnes en e-mailing in, zodat je bekendheid groeit en de kans op opdrachten wordt vergroot.

Franchise

Voor een samenwerking op basis van franchise vragen wij eenmalig een entreebijdrage van euro 1.500,- voor diverse opstartkosten en een vaste maandbijdrage van 375,- per maand. Uiteraard regelen wij centraal de (online) marketing, inkoop en kennisuitwisseling. Van de door jouw gerealiseerde omzet houden wij geen afdracht in ter ondersteuning van alle centrale activiteiten. Van de centrale omzet die rechtstreeks via onze website/webshop wordt verkocht in jouw postcodegebied, ontvang jij van ons wel 10% bijdrage van de webshop transactiesom. Genoemde bedragen zijn excl. btw. Kortom, een win-win situatie dus! De samenwerking gaan wij aan voor onbepaalde tijd en met een opzegtermijn van 4 maanden.

Verder bestaat de mogelijkheid toe te treden na bewezen ondernemerschap in de franchise vennootschap. Via een buy-in krijg je een % aandelenpakket. Daarnaast maak je deel uit van het managementteam, kom je in aanmerking voor dividend, wordt de vaste bijdrage verlaagd. Je gaat daarnaast de aandeelhoudersvergaderingen bijwonen en meebeslissen over de strategie en toekomst van onze organisatie.

vacatures twente

Franchiseformule website “Je eigen franchise vestiging”

Wij hebben een speciale website gemaakt om onze formule nog wat preciezer uit te leggen. Op deze website tref je de de voordelen van franchise aan en vooral wat wij aanbieden om jou het ondernemen zo eenvoudig mogelijk te maken. Eigenlijk komt het erop neer dat jij de volledige focus kan richten op werkzoekenden en werkgevers, actuele opdrachten en projecten. Wil je weten wat de franchiseformule verder in huis heeft, dan klik even op de button of kijk even op de verzamelwebsite van intofranchise.

Kopje koffie?

Het begint misschien wel met een kopje koffie, als het gaat om succesvol samenwerken. Wij nodigen je dan ook graag uit voor een eerste kennismaking met een kopje koffie of thee uiteraard!

Voor meer informatie kun je contact leggen met Hans Dirksen.
(t) 0548-515994 of 06-27011912 of mail hem [email protected]

Ook kun je de website bezoeken van www.jeeigenvestiging.nl voor meer informatie over onze formule.

Links websites

Telefoon

Rijssen 0548-515994

Onderdeel van:

ROCK Design B.V.
Creative Digital Agency
0548-517363