Den Haag

Ons bureau in Den Haag

De vestiging Den Haag wordt geleid door David Civile en Herma Crezee. Zij zijn actief op het gebied van recruitment, uitzenden en re-integreren. Met een jarenlange managementervaring kan de locatie rekenen op veel kennis en expertise.

De focus ligt daarbij op MBO en HBO beroepen in de techniek, sales en ICT. De jarenlange ervaring zorgt voor een gedegen aanpak als het gaat om het vinden van de beste talenten.

The People Company Den Haag

Contactpersoon:
David Civile & Herma Crezee

Platinaweg 25, 2544 EZ Den Haag

M: 085-3031572
E: david@peoplecompany.nl

Maandag t/m vrijdag
08.30 – 17.30 uur
Zaterdag 09.00 – 13.00 uur

Waarom The People Company Den Haag?

Branche kennis

Gespecialiseerd in sales, techniek, logistiek en finance

Onze missie: hoogwaardig talent bieden aan samenwerkingen

Duurzaam samenwerken met relaties

Wat kunt u nog meer verwachten van The People Company Den Haag?

Kennismaken met ons bureau ?

Een eerste kennismaking is bij ons bureau in Den Haag altijd vrijblijvend. Wij willen graag met u kennismaken zodat wij u beter leren kennen. Zo nemen wij graag even alle vacatures in Den Haag met u door. Wij nemen daarvoor alle tijd en luisteren goed naar wat uw persoonlijke wensen en eisen zijn aan werken in Den Haag. In geval van uitzenden werken wij op basis van de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs. In het geval van re-integratie werken wij nauw samen met het UWV en gemeenten op landelijke basis.

Gratis overzicht kandidaten

Maandelijks kunt u van ons uitzendbureau in Den Haag een vrijblijvend overzicht ontvangen van het aanbod van werkzoekenden op de regionale arbeidsmarkt. U dient zich dan wel even aan te melden met uw mailadres. Wij zorgen er vervolgens voor dat u het overzicht in de toekomst gaat ontvangen.

Vacatures in Den Haag

Bent u werkgever en u zoekt personeel? Namens ons bureau in Den Haag is David Civile onze contactpersoon als het gaat om vacatures in Den Haag en omgeving. Zo kunt een eenmalige opdracht verstrekken, maar ook hebben wij mogelijkheden om in abonnementvorm samen te werken, als u met regelmaat vacatures wilt uitbesteden. Wij hebben diverse mogelijkheden om te gaan samenwerken. Klik hier voor een overzicht: werkgevers

Arbeidsmarktkennis

Met regelmaat publiceren wij actuele informatie over werken, de arbeidsmarkt en HR advies op onze website. Op ons blogoverzicht melden wij graag de laatste trends en nieuwsfeiten. Zo houden wij u als werkgever graag op de hoogte. Kandidaten bieden wij graag uitdagende vacatures. Klik hier: vacatures

Telefoon Vestigingen

Borne 074-3492852
Den Haag 085-3031572
Brabant/Drenthe 06-50598271
Rijssen 0548-515994

Partner worden?

Rijssen 0548-515994