Borne

Ons bureau in Borne

De vestiging Borne wordt geleid door Jory en Martin Kappert. Hun bureau is gelegen in buurtschap Hertme aangrenzend bij Borne. Sinds 2020 is deze vestiging actief en hebben zij de activiteiten van de eerste vestiging (opgericht 2003) van The People Company in Twente overgenomen. De werkzaamheden worden voor diverse organisaties uitgevoerd in de regio Twente en Salland. De dagelijkse activiteiten worden uitgevoerd met gebruik van moderne faciliteiten die vooral gericht zijn op werving & selectie, begeleiding en HR advies. Voor meer informatie kunt u contact leggen met Martin of Jory. Zij staan u graag te woord.

The People Company Borne

Contactpersonen:
Martin Kappert en Jory Kappert

Hertmerweg 25,
7626 LV Hertme

T: 074-3492852
M: 06-23802269
E: [email protected]

Maandag t/m vrijdag
08.30 – 17.30 uur

Waarom The People Company Borne?

Branche kennis

Gespecialiseerd in sales, techniek, logistiek en finance

Onze missie: hoogwaardig talent bieden aan samenwerkingen

Duurzaam samenwerken met relaties

Wat kunt u nog meer verwachten van The People Company Borne?

Kennismaken met ons bureau in Borne

Een eerste kennismaking is bij ons bureau in Borne altijd vrijblijvend. Wij willen graag met u kennismaken zodat wij u beter leren kennen. Zo nemen wij graag even alle vacatures in Borne met u door. Wij nemen daarvoor alle tijd en luisteren goed naar wat uw persoonlijke wensen en eisen zijn aan werken in Borne.

Gratis overzicht kandidaten

Maandelijks kunt u van ons uitzendbureau in Borne een vrijblijvend overzicht ontvangen van het aanbod van werkzoekenden op de regionale arbeidsmarkt. U dient zich dan wel even aan te melden met uw mailadres. Wij zorgen er vervolgens voor dat u het overzicht in de toekomst gaat ontvangen.

Vacatures in Borne

Bent u werkgever en u zoekt personeel? Namens ons bureau in Borne zijn Martin Kappert en Jory Kappert onze contactpersonen als het gaat om vacatures in Twente en Salland. Zo kunt een eenmalige opdracht verstrekken, maar ook hebben wij mogelijkheden om in abonnementvorm samen te werken, als u met regelmaat vacatures wilt uitbesteden. Wij hebben diverse mogelijkheden om te gaan samenwerken. Klik hier voor een overzicht: werkgevers

Arbeidsmarktkennis

Met regelmaat publiceren wij actuele informatie over werken, de arbeidsmarkt en HR advies op onze website. Op ons blogoverzicht melden wij graag de laatste trends en nieuwsfeiten. Zo houden wij u als werkgever graag op de hoogte. Kandidaten bieden wij graag uitdagende vacatures. Klik hier: vacatures.

Links websites

Telefoon

Rijssen 0548-515994

Onderdeel van:

ROCK Design B.V.
Creative Digital Agency
0548-517363