Werkzoekend

Trainingen

Je hebt misschien al een diploma maar je word niet uitgenodigd voor een gesprek. Wellicht kan het zijn dat je nog een aanvulling of training nodig hebt. The People Company heeft voor jou aanvullende cq. reïntegratie digitale trainingen beschikbaar.

Werkzoekend ? upload je CV

Werkzoekend? Vergroot je kansen op werk en upload je CV in onze database. Steeds vaker stellen intermediairs hun database open voor werkgevers. Ook bij The People Company  kunnen werkgevers rechtstreeks kijken welke kandidaten zijn ingeschreven en met wie zij graag in contact willen treden. We raden je aan om je CV te uploaden en je profiel fraai op te maken in onze database. Zo kunnen werkgevers jouw CV en profiel bekijken en jou benaderen voor een functie. Het is daarna altijd aan jou of je geïnteresseerd bent in deze vacature.

Om te bepalen wat je kunt en of de functie bij je past, kijkt een werkgever het meest naar je CV. In je CV (curriculum vitae) staat welke opleiding en ervaring je hebt. Op basis daarvan maakt de werkgever een inschatting van je kwalificaties en of je bij een functie kunt passen.

Vergroot je kans op werk met je eigen test

The People Company biedt voor kandidaten 3 betaalbare ‘online’testen aan. Werkzoekend? Je kunt deze testen gebruiken om je sollicitatie compleet te maken en je toekomstige werkgever een uitstekende indruk te geven van jouw talenten. Het kan je net dat beetje extra geven als je in concurrentie met andere kandidaten gaat solliciteren. De testen kun je thuis of bijvoorbeeld bij ons op kantoor invullen. Van The People Company ontvang je na jouw aanvraag de inlogcodes en instructie via de email. De werkwijze is zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig.

Blijf op de hoogte van actuele vacatures

Werkzoekend en alle nieuwste vacatures niet missen? Maak dan een vacature alert aan. Je ontvangt vacatures per e-mail die het beste bij jou passen. Zo ben je er altijd als eerste bij. Schrijf je in met je eigen specifieke voorkeuren. Als je geen voorkeuren opgeeft, ontvang je vacature alerts voor alle mogelijke vacatures.

Werkzoekend en heb je een vraag?

Stuur ons even een email en wij nemen contact met je op.

Deze kandidaten zijn je voor gegaan

Links websites

Telefoon

Rijssen 0548-515994

Onderdeel van:

ROCK Design B.V.
Creative Digital Agency
0548-517363