Werkzoekend

Werkzoekend ? upload je CV

Werkzoekend? Vergroot je kansen op werk en upload je CV in onze database. Steeds vaker stellen intermediairs hun database open voor werkgevers. Ook bij The People Company  kunnen werkgevers rechtstreeks kijken welke kandidaten zijn ingeschreven en met wie zij graag in contact willen treden. We raden je aan om je CV te uploaden en je profiel fraai op te maken in onze database. Zo kunnen werkgevers jouw CV en profiel bekijken en jou benaderen voor een functie. Het is daarna altijd aan jou of je geïnteresseerd bent in deze vacature.

Om te bepalen wat je kunt en of de functie bij je past, kijkt een werkgever het meest naar je CV. In je CV (curriculum vitae) staat welke opleiding en ervaring je hebt. Op basis daarvan maakt de werkgever een inschatting van je kwalificaties en of je bij een functie kunt passen.
Presenteer jezelf met een video

Je hebt natuurlijk een fantastisch cv en een prachtige brief maar toch word je niet uitgenodigd voor een gesprek. Dan wordt het misschien toch tijd voor een extra aanpak om meer van jezelf te laten zien. Werkzoekend, kijk eens op Youtube of Vimeo waarop je (beschermd) een video-cv kan plaatsen. Steeds meer werkgevers hebben de behoefte een korte persoonlijke video te willen zien van werkzoekend personeel. Voor werkzoekend personeel biedt dit een supergave mogelijkheid zichzelf te presenteren en te promoten.

Het sturen van een filmpje, oftewel een video-cv, kan voor een werkgever een extra stimulans zijn om je uit te nodigen voor een gesprek. Bij het maken van een video-cv wordt je gedwongen om na te denken over jezelf en hoe je jezelf wilt laten zien. Het is dus zaak goed na te denken over je sterke en zwakke punten en hoe je deze het beste laat overkomen. Wil je professionele hulp? Wij kunnen je helpen met het samenstellen van zo’n persoonlijke video-cv.


Vergroot je kans op werk met je eigen test

The People Company biedt voor kandidaten 3 betaalbare ‘online’testen aan. Werkzoekend? Je kunt deze testen gebruiken om je sollicitatie compleet te maken en je toekomstige werkgever een uitstekende indruk te geven van jouw talenten. Het kan je net dat beetje extra geven als je in concurrentie met andere kandidaten gaat solliciteren. De testen kun je thuis of bijvoorbeeld bij ons op kantoor invullen. Van The People Company ontvang je na jouw aanvraag de inlogcodes en instructie via de email. De werkwijze is zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig.Blijf op de hoogte van actuele vacatures

Werkzoekend en alle nieuwste vacatures niet missen? Maak dan een vacature alert aan. Je ontvangt vacatures per e-mail die het beste bij jou passen. Zo ben je er altijd als eerste bij. Schrijf je in met je eigen specifieke voorkeuren. Als je geen voorkeuren opgeeft, ontvang je vacature alerts voor alle mogelijke vacatures.


Werkzoekend en heb je een vraag?

Stuur ons even een email en wij nemen contact met je op.


Deze kandidaten zijn je voor gegaan


Telefoon Vestigingen

Dordrecht 078-2001160
Rijssen 0548-515994
Rotterdam 078-2001160
Roosendaal 06-30411868
Woensdrecht 0164-671571

Telefoon Franchise interesse

Rijssen 0548-515994