Recruitment en assessments

Als wij recruitment en assessments verzorgen. Hoe doen wij dat!

U kunt bij ons kiezen uit een aantal mogelijkheden tot samenwerking. Zo kunt u kiezen voor samenwerking op basis van werving & selectie, uitzenden of een abonnement. elke werving & selectie bestaat uit een intake met u, profiel schrijven en deze online publiceren op diverse websites. Bovendien maken we een video die wij en u kunt gebruiken voor de social media om daarmee de functie, uw bedrijf, de afdeling, collega’s en de werkzaamheden aantrekkelijk te presenteren. Tegelijkertijd benaderen we kandidaten uit ons netwerk, gaan we interviews organiseren en stellen we de beste kandidaten aan u voor. Wij leggen u graag in een persoonlijk gesprek deze werkwijzen uit.

Als het gaat om werving & selectie dan werken we op basis van vaste bedragen afhankelijk van het functieniveau. Daarbij maken we onderscheid in 3 functieniveau’s te weten uitvoerend, specialistisch of management. Elk functieniveau heeft 5 fases (intake met u, profiel schrijven, interviews tot en met aanstelling). Na afronding van elke fase ontvangt u pas de factuur voor de werkzaamheden die we hebben verricht.

Het voordeel van deze prijsmethode is dat u van te voren exact weet wat de begrote kosten kunnen zijn en is uw factuur niet afhankelijk van het percentage van de loonsom van de aan te stellen medewerker. Stopt de opdracht eerder dan gepland, dan betaalt u nooit meer dan de laatste fase die we volledig hebben uitgevoerd. Transparant en een fair werksysteem vinden wij. Offerte ontvangen? Laat het ons weten.

De nieuwe wet Werk & Zekerheid die in 2015 van start is gegaan biedt u minder flexibele vormen als het gaat om het aannemen van personeel. Wij kunnen u helpen met het verlonen of uitzenden van personeel. U heeft daarmee een extra mogelijkheid om mensen langer op flexibele basis te laten werken.

Wij verlonen in eigen huis. We volgen daarbij de richtlijnen van de NBBU. Wilt u meer weten over uitzenden, stuur ons dan even een bericht.

Wij kunnen elke organisatie met een redelijke doorloop aan vacatures volledig faciliteren. Wij verzorgen op afstand uw gehele werving & selectie. U betaalt daarbij een maandelijks abonnement op basis van de begrote verwachting om personeel te werven. Tegen meerprijs ontvangt u een eigen recruitment website + CV database module. Hiermee bouwt u een eigen CV database op en u maakt gebruik van onze innovatieve werkmethoden. Uw vacatures houdt u daarmee geheel in eigen beheer en u bepaalt zelf met welke kandidaten u graag eens zou willen kennismaken!

Op de verschillende vestigingen werken we met diverse testen en assessments. Wilt u een aanvullend rapport ontvangen van de beoogde kandidaat, dan kunnen we snel schakelen. Zo kunnen we kandidaten testen op eigenschappen en vaardigheden. Afhankelijk van uw wensen zetten wij de best mogelijke testmethodiek in. Eigenlijk is dat altijd maatwerk. Wilt u weten welke testen en assessments wij toepassen, neem dan contact op met de dichtstbijzijnde vestiging.

Heeft u een vraag?

Als u een vraag heeft, dan laat het ons weten. Wij beantwoorden uw vraag per mail of nemen telefonisch contact met u op. Wilt u een offerte ontvangen? Stuur ons een bericht.

Deze bedrijven gingen u voor


Links websites

Telefoon

Rijssen 0548-515994

Onderdeel van:

ROCK Design B.V.
Creative Digital Agency
0548-517363