Woensdrecht

Werving en selectie in West-Brabant

De vestiging Woensdrecht vormt samen met Roosendaal The People Company West-Brabant. Woensdrecht wordt geleid door Jos van Calsteren. Hij is binnen onze organisatie de specialist als het gaat om arbeidsrecht, personeelszaken en werving en selectie van technisch personeel in West-Brabant.

Hoe krijgt en houdt u “de juiste persoon op de juiste plaats”? U heeft minstens nodig:

 • Moderne en professionele werving en selectie
 • Arbeidsvoorwaarden waar u en uw werknemers zich goed bij voelen
 • Echt betrokken leidinggevenden die de medewerkers correct beoordelen
 • Up-to-date arbeidsovereenkomsten en kennis van ontslagrecht zodat u netjes en zonder onnodige kosten afscheid kunt nemen als het echt niet meer gaat

Wilt u gratis en vrijblijvend een uurtje “sparren” om te zien waar in uw bedrijf de verbetermogelijkheden op personeelsgebied zitten? Maak dan nú een afspraak!

The People Company Woensdrecht
werving en selectie in Woensdrecht

Contactpersoon: Jos van Calsteren
Abdijlaan 39
4641 RR Ossendrecht

T: 0164-671571
M: 06-50598271
E: jos@peoplecompany.nl

Maandag t/m vrijdag
08.30 – 17.30 uur
Zaterdag 09.00 – 13.00 uur

Waarom The People Company  West-Brabant?

Realistische tarieven

Gespecialiseerd in technisch MKB in West-Brabant

Onze missie: Iedereen met plezier naar het werk!

Afspraak is afspraak

Herkent u de onderstaande personeelsproblemen?

U kunt niet aan goed personeel komen.

U heeft al van alles geprobeerd. Een advertentie in de krant of de bode, ook op internet. Veel reacties, veel gesprekken, niemand voldeed. Uitzendbureaus en detacheringsbureaus gebeld. Die hebben kandidaten voorgesteld. Eén daarvan laten komen. Immers zonder risico?

Lees meer…

Beoordelen: leidinggevenden én medewerkers voelen het als strafwerk.

Aan het eind van het jaar, vaak toch al een drukke tijd, gaan de leidinggevenden de beoordelingsgesprekken voeren. Er moet immers bepaald worden wie een salarisverhoging en/of bonus krijgt. En het is ook wel goed om minstens eens per jaar aan de medewerker te vertellen “hoe hij het doet”.

Lees meer…

Een medewerker vraagt salarisverhoging en u weet niet wat te antwoorden.

Hier zijn twee mogelijkheden. U valt onder een CAO en u hanteert de salarissen daarvan. U weet wel dat die aan de lage kant zijn en dat uw concurrenten soms meer betalen. Maar niet hoeveel. De bijna automatische verhogingen die de CAO voorschrijft bevallen u niets.

Lees meer…

U heeft een slecht functionerende medewerker.

De man komt te laat, is veel minder productief dan z’n collega’s, behandelt uw klanten soms ronduit onbeschoft, vertrekt weer als eerste, is niet bereid om over te werken, meldt zich erg makkelijk ziek, enz. De problemen zijn begonnen zodra hij zijn arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd kreeg.

Lees meer…

Wat voor arbeidsovereenkomst moet u nu sluiten?

U wilt een nieuwe medewerker aannemen, liefst op een contract voor een half jaar. Mag daar een proeftijd in en hoe lang dan? En een concurrentiebeding? Geheimhoudingsclausule? Een relatiebeding? Mag u het contract na het half jaar zomaar beëindigen of moet u de medewerker dit van te voren meedelen?

Lees meer…

Op vele gebieden “doen uw medewerkers maar wat”

Ziekmelden? Sommigen gaan eerst naar de dokter en bellen daarna. Soms wordt de ziekmelding doorgegeven aan de telefoniste, soms aan de personeelsfunctionaris, soms aan de leidinggevende. Als iemand langer ziek blijft wordt er soms pas na meer dan een week contact opgenomen.

Lees meer…

Uw eigen personeelsadviseur

Het MKB – All in One abonnement

Voor een klein bedrag per maand uw eigen personeelsexpert op afroep onder handbereik. De mogelijkheden:

De highlights van het MKB – All in One abonnement:

 • Direct contact met uw eigen consultant.
 • Gunstig uurtarief voor het afgesproken aantal uren dat de consultant voor u werkt.
 • Korte telefonische adviezen zijn gratis.
 • Abonnementshouders worden met voorrang geholpen, dus extra korte responstijden.
 • U mag een urencluster vormen met andere bedrijven.
 • Als de abonnementsuren zijn opgebruikt kunt u kosteloos upgraden naar een zwaarder abonnement of u betaalt de rest van het jaar een gereduceerd uurtarief.
 • Te gebruiken voor al onze vormen van dienstverlening incl. coaching, psychologische tests en werving & selectie.
 • Bij werving & selectie betaalt u onder het abonnement een gereduceerd starttarief van €1100,- (i.p.v. €1375,-).
 • Ook op de overige producten met vaste prijs krijgt u 20% korting.
Wat kunt u nog meer verwachten van The People Company Woensdrecht?

Kennismaken met werving en selectie in West-Brabant?

Een eerste kennismaking is als het gaat om werving en selectie altijd vrijblijvend. Wij willen graag met u kennismaken zodat wij u beter leren kennen. Desgewenst nemen we dan meteen uw vacatures met u door. We nemen daar alle tijd voor en luisteren goed naar uw wensen en eisen met betrekking tot nieuwe medewerkers in uw bedrijf. In geval van uitzenden werken wij op basis van de NBBU CAO.


Gratis overzicht kandidaten

Binnenkort kunt u van ons periodiek een vrijblijvend overzicht ontvangen van het aanbod van werkzoekenden op de regionale arbeidsmarkt. U dient zich dan wel even aan te melden met uw mailadres. Wij zorgen er vervolgens voor dat u het overzicht in de toekomst gaat ontvangen.

Vacatures in West-Brabant en omgeving

Bent u werkgever en u zoekt personeel? Werving en selectie in West-Brabant wordt uitgevoerd door Jos van Calsteren en Peter Schellingerhout. U kunt een eenmalige opdracht verstrekken, maar ook hebben wij mogelijkheden om in abonnementvorm samen te werken, als u met regelmaat vacatures wilt uitbesteden. Daarnaast hebben we nog diverse andere mogelijkheden om te gaan samenwerken. Klik hier voor een overzicht: werkgevers


Expertise
Met regelmaat publiceren wij actuele informatie over werken, de arbeidsmarkt en HR advies op onze website. Op ons blogoverzicht melden wij graag de laatste trends en nieuwsfeiten. Zo houden wij u als werkgever graag op de hoogte. Kandidaten bieden wij graag uitdagende vacatures. Klik hier: vacatures

Telefoon Vestigingen

Dordrecht 078-2001160
Rijssen 0548-515994
Rotterdam 078-2001160
Roosendaal 06-30411868
Woensdrecht 0164-671571

Telefoon Franchise interesse

Rijssen 0548-515994