Roosendaal

Werving en selectie in Roosendaal

De vestiging Roosendaal wordt geleid door Peter Schellingerhout. Als het gaat om werving en selectie in Roosendaal, dan bent u bij hem aan het goede adres. Wilt u graag eens van gedachten wisselen dan kunt u met hem contact leggen. Hij staat u graag te woord.

The People Company Rijssen
werving en selectie in Roosendaal

Contactpersoon: Peter Schellingerhout
Jagersberg 13
4708 MK Roosendaal

T:06-30411868
E: peter@peoplecompany.nl

Maandag t/m vrijdag
08.30 – 17.30 uur
Zaterdag 09.00 – 13.00 uur

Waarom The People Company Roosendaal?

Branche kennis

Gespecialiseerd in sales, techniek, logistiek en finance

Onze missie: hoogwaardig talent bieden aan samenwerkingen

Duurzaam samenwerken met relaties

Wat kun je nog meer verwachten van The People Company Roosendaal?

Kennismaken met werving en selectie in Roosendaal ?

Een eerste kennismaking is als het gaat om werving en selectie in Roosendaal altijd vrijblijvend. Wij willen graag met u kennismaken zodat wij u beter leren kennen. Zo nemen wij graag even alle vacatures in Roosendaal met u door. Wij nemen daarvoor alle tijd en luisteren goed naar wat uw persoonlijke wensen en eisen zijn aan werken in Rotterdam. In geval van uitzenden werken wij op basis van de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs.


Gratis overzicht kandidaten

Als het gaat om werving en selectie in Roosendaal, dan kunt u een vrijblijvend overzicht ontvangen van het aanbod van werkzoekenden op de regionale arbeidsmarkt. U dient zich dan wel even aan te melden met uw mailadres. Wij zorgen er vervolgens voor dat u het overzicht in de toekomst gaat ontvangen.

Vacatures in Roosendaal

Bent u werkgever en u zoekt personeel? Werving en selectie in Roosendaal wordt uitgevoerd door Peter Schellingerhout als het gaat om vacatures in Roosendaal en omgeving. Zo kunt een eenmalige opdracht verstrekken, maar ook hebben wij mogelijkheden om in abonnementvorm samen te werken, als u met regelmaat vacatures wilt uitbesteden. Wij hebben diverse mogelijkheden om te gaan samenwerken. Klik hier voor een overzicht: werkgevers


Arbeidsmarktkennis

Met regelmaat publiceren wij actuele informatie over werken, de arbeidsmarkt en HR advies op onze website. Op ons blogoverzicht melden wij graag de laatste trends en nieuwsfeiten. Zo houden wij u als werkgever graag op de hoogte. Kandidaten bieden wij graag uitdagende vacatures. Klik hier: vacatures

Telefoon Vestigingen

Dordrecht 078-2001160
Rijssen 0548-515994
Rotterdam 078-2001160
Roosendaal 06-30411868
Woensdrecht 0164-671571

Telefoon Franchise interesse

Rijssen 0548-515994