Werkgevers

Overzicht diensten

Personeel werven

U kunt ons met vertrouwd hart de regie geven als het gaat om de zoektocht naar een nieuwe collega. Wij zetten online vacatures uit, benaderen kandidaten die beschikbaar zijn en verzorgen namens u de eerste screening van de kandidaten. Bekijk hier de volgende opties om met ons samen te werken:

1. Vast bedrag per fase

2. Inhouse abonnement

3. Uitzenden payrolling

4. Semi no cure, no pay

5. No cure, no pay

Testen | Krijg inzicht in aanwezige talenten

Wij hebben meerdere soorten digitale testen, onder meer voor beroepskeuze tijdens carrière, persoonlijkheid, competenties, werkstijl en leidinggeven. Afhankelijk van uw wensen zetten wij de best passende test in. U ontvangt van ons een uitgebreide rapportage en advies.

Vivian ter Haar legt u in de video verder uit waar u de testen voor kan gebruiken. Als werkgever bieden de testen extra informatie en inzicht in de talenten van uw kandidaten. Daarnaast kunt u de testen inzetten als aanvulling op beoordelingsgesprekken of functioneringsgesprekken. Of één van uw werknemers wil graag de mogelijkheden van doorstroming weten. U kunt ze dan eens een test laten afnemen, zodat u een goede onderbouwing krijgt van de aanwezige competenties en vaardigheden.

Begeleiding naar werk | Outplacement en 2e Spoor Reïntegratie

Over outplacement praten we doorgaans zodra er een einde is gekomen aan een dienstverband. Tussen werkgever en de voormalige werknemer zijn dan vaak afspraken gemaakt, waaronder het aanbieden van begeleiding naar nieuw werk. Bij 2e spoor reïntegratie is er sprake van begeleiding in het kader wet Poortwachter. Er zijn dan nog geen afspraken gemaakt, maar de werkgever onderzoekt de mogelijkheden m.b.v. dit programma naar werkalternatieven voor de werknemer.

Outplacement - 6 maanden

Outplacement - 8 maanden

Outplacement - 12 maaden

2de Spoor re-integratie

Human resources uitbesteden?

Wij kunnen u ontzorgen als het gaat om human resources of personeelszaken. Of dat nu gaat om operationele of beleidsmatige vraagstukken, op elk niveau zijn wij uw partner. Zo zijn wij betrokken bij het inrichten van HR afdelingen en beleid voor organisaties, maar regelen we net zo eenvoudig ook operationele ondersteuning bij talrijke projecten en vraagstukken op de afdeling human resources. Dat kan projectmatig zijn of op basis van interim management.

Catalogus van The People Company

Kopje koffie?

Het begint misschien wel met een kopje koffie, als het gaat om succesvol samenwerken. Wij nodigen u ook graag uit voor een eerste kennismaking met een kopje koffie of thee uiteraard!

Werkgevers die wij hebben geholpen

Telefoon Vestigingen

Dordrecht 078-2001160
Borne 074-3492852
Woensdrecht 0164-671571

Partner worden?

Rijssen 0548-515994