Vacatures Nijverdal

Vacatures Nijverdal

Als je zoekt naar vacatures Nijverdal, kijk dan eens op onze vacaturepagina. Je bent bij ons aan het goede adres voor leuke banen. Wij bemiddelen vaste banen en hebben veel vacatures. The People Company is altijd op zoek naar mensen die enthousiast zijn en ambitieus. Want serieuze mensen die een volgende stap in hun loopbaan willen zetten zijn bij ons meer dan welkom. Wil je in aanmerking komen voor vacatures Nijverdal, upload dan je CV in onze database. Wil je graag als uitzendkracht werken, dan is dat uiteraard ook mogelijk. 

Mocht je via ons uitzendbureau worden bemiddeld, dan werken wij op basis van de NBBU. Dat is de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen. Zij zijn de brancheorganisatie waar uitzendbureaus bij aangesloten zijn. Wij volgen ook deze NBBU  CAO.


Uitdagend werk met loopbaanperspectief

Leuk werk, goed betaald krijgen en een baan met perspectief is belangrijk als het gaat om werken in jouw regio. Zo is het werkklimaat van belang, maar ook of je een klik hebt met je collega’s. Als bureau hebben wij volop droombanen, maar check ook even of je een baan met loopbaanperspectief kan krijgen. Gaat het om uitzendwerk, check dan even uit of het een baan in een productiebedrijf is of op kantoor is. Ga je eenmaal aan het werk let dan vooral op of de baan voorzien is van vaste werktijden of flexibele werktijden. Controleer ook de regels in een bedrijf want die kunnen verschillen. Zo zijn er misschien nog wel meer zaken die van bang zijn. Onze mensen helpen je uiteraard zo goed mogelijk begeleiden naar je nieuwe baan.


Nijverdal

vacatures nijverdal

Werken in jouw regio

Afhankelijk van de contacten op onze vestigingen met werkgevers bieden wij banen in diverse branches. Vanzelfsprekend kunnen dat verschillende beroepen zijn die wij aanbieden. Wil je precies weten welke banen er in jouw regio zijn neem dan even contact op met de vestiging bij jou in de buurt.

The People Company neemt werk uit handen voor jou maar ook voor de werkgevers. Zo kan het zijn dat je direct in dienst kan treden, maar ook een uitzendbaan kan tot de mogelijkheden behoren. Als we werken op basis van uitzenden, dan volgen wij de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen voor onder meer het MKB. Elke NBBU-onderneming moet voldoen aan hele goede kwaliteitseisen. De NBBU-cao zorgt voor een goede balans tussen flex en zekerheid. Daarbij zorgt de NBBU-cao dat er gehandeld wordt naar de afspraken uit het sociaal Akkoord. Kortom, ga je als uitzendkracht via ons werken, dan hebben wij de zaakjes tot in de puntjes geregeld.

Als je een vraag hebt?

Stuur ons even een email en wij nemen contact met je op.

Wie zijn je voor gegaan


Links websites

Telefoon

Rijssen 0548-515994

Onderdeel van:

ROCK Design B.V.
Creative Digital Agency
0548-517363