Dordrecht

Ons bureau in Dordrecht

De vestiging Dordrecht wordt geleid door Sanne Bergwerf en Kelly Bakker. Zij zijn met hun uitzendbureau / re-integratiebureau in Dordrecht actief op het gebied van uitzenden en re-integreren. Daarnaast hebben zij vele mogelijkheden als het gaat om het bieden van scholing met een eigen leslokatie. Of men nu bijgeschoold wil worden, een totale diploma wil behalen of een heel ander vak wil leren: het kan allemaal bij ons!

De focus ligt daarbij vooral op MBO en HBO beroepen in de techniek, sales en ICT. De jarenlange ervaring zorgt voor een gedegen aanpak als het gaat om het vinden van de beste talenten.

The People Company Borne

Contactpersoon:
Sanne Bergwerf en Kelly Bakker
Van Neurenburgpad 17
3311 DN Dordrecht

T:078-2001160
M: 06-55162634
E: dordrecht@peoplecompany.nl

Maandag t/m vrijdag
08.30 – 17.30 uur
Zaterdag 09.00 – 13.00 uur

Waarom The People Company Dordrecht?

Branche kennis

Gespecialiseerd in sales, techniek, logistiek en finance

Onze missie: hoogwaardig talent bieden aan samenwerkingen

Duurzaam samenwerken met relaties

Wat kunt u nog meer verwachten van The People Company Dordrecht?

Kennismaken met ons bureau ?

Een eerste kennismaking is bij ons bureau in Dordrecht altijd vrijblijvend. Wij willen graag met u kennismaken zodat wij u beter leren kennen. Zo nemen wij graag even alle vacatures in Dordrecht met u door. Wij nemen daarvoor alle tijd en luisteren goed naar wat uw persoonlijke wensen en eisen zijn aan werken in Dordrecht. In geval van uitzenden werken wij op basis van de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs. In het geval van re-integratie werken wij nauw samen met het UWV en gemeenten op landelijke basis.

Gratis overzicht kandidaten

Maandelijks kunt u van ons uitzendbureau in Dordrecht een vrijblijvend overzicht ontvangen van het aanbod van werkzoekenden op de regionale arbeidsmarkt. U dient zich dan wel even aan te melden met uw mailadres. Wij zorgen er vervolgens voor dat u het overzicht in de toekomst gaat ontvangen.

Vacatures in Dordrecht

Bent u werkgever en u zoekt personeel? Namens ons uitzendbureau in Dordrecht is Sanne Bergwerf en Kelly Bakker onze contactpersonen als het gaat om vacatures in Dordrecht. Zo kunt een eenmalige opdracht verstrekken, maar ook hebben wij mogelijkheden om in abonnementvorm samen te werken, als u met regelmaat vacatures wilt uitbesteden. Wij hebben diverse mogelijkheden om te gaan samenwerken. Klik hier voor een overzicht: werkgevers

Arbeidsmarktkennis

Met regelmaat publiceren wij actuele informatie over werken, de arbeidsmarkt en HR advies op onze website. Op ons blogoverzicht melden wij graag de laatste trends en nieuwsfeiten. Zo houden wij u als werkgever graag op de hoogte. Kandidaten bieden wij graag uitdagende vacatures. Klik hier: vacatures

Telefoon Vestigingen

Borne 074-3492852
Den Haag 085-3031572
Brabant/Drenthe 06-50598271
Rijssen 0548-515994

Partner worden?

Rijssen 0548-515994