Laat ons voor jou solliciteren!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan nemen wij jou graag mee in je zoektocht naar jouw droombaan. Wij helpen je bij het vinden van een vacature die echt bij jou past. Naast jouw werkervaring kijken wij ook naar jouw persoonlijkheid en karaktereigenschappen.

Hoe doen wij dit?

Bj interesse wordt je uitgenodigd voor een kennismaking-gesprek op onze People Company-vestiging. Het gesprek bevat een interview aan de hand van de STARR-methodiek. Tijdens dit gesprek komen wij achter jouw werkervaring en leren wij jou als persoon beter kennen.

Op basis hiervan stellen wij een voorstelprofiel samen, waarin jij als persoon met de opgedane werkervaringen en opleidingen wordt beschreven. Daarnaast zullen jouw wensen en voorkeuren met betrekking tot een functie worden meegenomen. Dit anonieme voorstelprofiel zal voor het versturen ter goedkeuring aan je worden voorgedragen.

Wat mag jij verwachten?

Met de juiste voorstelprofiel vergroot jij jouw kans op het vinden van jouw droombaan. Wij brengen jou onder de aandacht bij diverse opdrachtgevers. Ook zullen wij jou anoniem presenteren op onze social media. Uiteraard ben jij diegene die uiteindelijk beslist of de vacature je aanspreek en of jij ergens op gesprek wilt.

Nadat wij jou hebben voorgesteld bij een werkgever zullen wij je wekelijks op de hoogte houden van de voortgang en de handelingen die wij hebben ondernomen richting de werkgever.

Interesse?

Ben jij geïnteresseerd om in aanmerking te komen? Neem dan contact op met Sheena Kozijn, HR Adviseur Recruitment via telefoonnummer 0548-515994 of via e-mailadres office@peoplecompany.nl

Telefoon Vestigingen

Dordrecht 078-2001160
Rijssen 0548-515994
Rotterdam 078-2001160
Roosendaal 06-30411868
Woensdrecht 0164-671571

Telefoon Franchise interesse

Rijssen 0548-515994