U kunt niet aan goed personeel komen

U heeft al van alles geprobeerd. Een advertentie in de krant of de bode, ook op internet. Veel reacties, veel gesprekken, niemand voldeed. Uitzendbureaus en detacheringsbureaus gebeld. Die hebben kandidaten voorgesteld. Eén daarvan laten komen. Immers zonder risico? Vertrok na 2 maanden want kon elders een vaste baan krijgen. Werving- en selectiebureaus ingeschakeld. Meerdere, op no-cure-no-pay basis dus u betaalt alleen als er een goede kandidaat geleverd wordt. Binnen een dag had u van elk bureau meerdere CV’s ontvangen. Daar zat niets tussen. Een tijd niets meer gehoord. Na 4 weken kwam er toch een met een kandidaat. Deze aangenomen. U betaalde het bureau 22%, ruim 7000 euro. Na 4 maanden een aanvaring met de nieuwe werknemer. Hij meldde zich daarop ziek . Halfjaarcontract niet verlengd, werknemer ging ziek uit dienst. Garantietermijn was inmiddels voorbij. Die gold trouwens niet eens bij “ziek uit dienst”.

Wat gaat hier fout? Een advertentie in de krant of bode bereikt onvoldoende mensen. Vaak alleen de mensen die actief op zoek zijn, en weinig jongeren. Uitzend- en detacheringsbureaus putten meestal alleen uit hun bestand en zoeken niet verder. Ze bieden hun werknemers te weinig vastigheid en verdiepen zich vaak nauwelijks in uw bedrijf en in de functie. Werving- en selectiebureaus die op no-cure-no-pay basis werken weten dat ze maar een kleine kans hebben dat ze betaald zullen krijgen. De tijd die ze aan uw vacature besteden stemmen ze daarop af, en garantietermijnen zijn vaak te vaag en te kort.

Hoe doen wij het? Wij werken voor u zoals u ook voor úw klanten werkt. Op urenbasis of tegen een vaste prijs. No-cure-no-pay alleen op basis van exclusiviteit. Wij willen u, uw bedrijf, uw cultuur en de functie eerst goed leren kennen en gaan dan pas op zoek. Waarbij we “het net breed uitgooien” om alle kandidaten die voor de functie beschikbaar zijn in beeld te krijgen. Onze kosten en resultaten zijn volledig transparant. Garantievoorwaarden zijn helder en uitgebreid. Resultaat: een nieuwe werknemer die uit het goede hout gesneden is, die de functie aan kan en die past in uw organisatie. Lees hier meer.

Links websites

Telefoon

Rijssen 0548-515994

Onderdeel van:

ROCK Design B.V.
Creative Digital Agency
0548-517363