Voor jezelf beginnen | Je eigen uitzendbureau

Voor jezelf beginnen | Start je eigen uitzendbureau


“Ga ook van passie naar winst!”

Wil je jouw eigen uitzendbureau starten, maar wil je er niet alleen voor staan? Dan is de franchiseformule van The People Company wat voor jou! Al jaar en dag zijn wij werkzaam in de arbeidsbemiddeling en helpen wij gemotiveerde ondernemers bij het opzetten van hun eigen uitzendbureau. Bij ons kun je je eigen uitzendbureau of werving en selectiebureau starten vanuit huis, of waar je ook maar wilt uitzenden. Verschillende zelfstandig ondernemers hebben al via onze franchiseformule hun eigen uitzendbureau gestart en zijn actief in de uitzendbranche.


vacatures in rijssen
vacatures in rijssen
vacatures in rijssen

Voor jezelf beginnen

Door je als zelfstandig ondernemer bij onze franchiseformule aan te sluiten heb je meerdere voordelen wanneer je je eigen uitzendbureau wilt starten:

 • Wij faciliteren je eigen uitzendbureau, onder meer door lonen voor te financieren, debiteurenbeheer uit te laten voeren
 • Geen omzetafhankelijke kosten
 • Eén gezamenlijk databank, zo kun je zien wie er gesolliciteerd heeft en kun je direct kandidaten uitnodigen of afwijzen.

Onze gecombineerde franchiseformule van recruitment en consultancy met als specialisaties uitzenden, werving en selectie, payrollen, testen en outplacement is in Nederland nergens zo op deze wijze actief. Dat maakt het voor jou dat je in een unieke formule stapt, wanneer je bij The People Company je eigen uitzendbureau start. Je mag zelf bepalen waar je het accent op wilt gaan leggen. Wil je meer consultancy doen, dan is dat mogelijk. Wil je meer gaan uitzenden, dan is dat ook prima. Die vrijheid van handelen past bij zelfstandig ondernemen, bij het hebben van een eigen uitzendbureau.


Voor jezelf beginnen, hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer je jouw eigen uitzendbureau start via onze formule, staan wij altijd klaar om je te helpen. Ben je begonnen met je eigen uitzendbureau dan regelen wij een aantal dingen voor je, zodat jij je kunt richten op het uitzenden. Om te beginnen regelen wij alle benodigde NBBU documenten als het gaat om uitzenden. Daarnaast zorgen wij voor de benodigde contracten en betalen de lonen van uitzendkrachten vooruit en zorgen voor het innen van de bedragen bij klanten. Daarover vragen wij geen bijdrage. Wij ontzorgen je volledig op dit gebied. Kortom, ondernemen met beperkte risico’s en gebruik maken van goede faciliteiten staat bij ons centraal. Zo kun jij je richten op de acquisitie in jouw regio! Wel zo lekker als je voor jezelf  Jij gaat dan werken met onze website als belangrijkste ‘uithangbord’, onze CV database en vacaturemanager.

Van de centrale omzet die rechtstreeks via onze website/webshop wordt verkocht in jouw postcodegebied, ontvang jij van ons 10% bijdrage van de webshop transactiesom. Kortom, een win-win situatie! Daarnaast regelen centraal de (online) marketing, inkoop en kennisuitwisseling. Voor jezelf beginnen dus, maar je staat er niet alleen voor!


Wat kost een eigen uitzendbureau via The People Company?

Voor jezelf beginnen brengt ook kosten met zich mee. Voor een samenwerking op basis van franchise vragen wij een eenmalige entreebijdrage van euro 1.500,- voor diverse opstartkosten en een vaste maandbijdrage van euro 375,- per maand. Over de door jou gerealiseerde omzet hoef je dan niet nog eens een bepaald bedrag af te staan. Het is immers jouw verdienste! (Genoemde prijzen zijn exclusief BTW)


Ik ben mijn eigen uitzendbureau gestart, hoe nu verder?

The People Company helpt de zelfstandige ondernemers die via onze franchiseformule hun eigen uitzendbureau gestart met alles waar ze tegenaan lopen. Zo helpen wij je graag met het op weg helpen van jouw vestiging. Bovendien hebben wij speciaal voor de franchisers een starters handleiding, met daarin handvatten voor het opstarten van jouw eigen uitzendbureau.


Kopje koffie?

Je eigen uitzendbureau begint misschien wel met een kopje koffie, als het gaat om succesvol samenwerken. Wij nodigen je dan ook graag uit voor een eerste kennismaking met een kopje koffie of thee uiteraard!

Voor meer informatie over je eigen uitzendbureau kun je contact leggen met Hans Dirksen. (t) 0548-515994 of 06-27011912 of mail naar hans@peoplecompany.nl

Ook kun je de website bezoeken van www.jeeigenvestiging.nl voor meer informatie over het starten van een eigen uitzendbureau via onze formule.In het kort

Voor jezelf beginnen via The People Company kost:

 • eenmalig euro 1.500,-
 • maandelijks euro 375,- (eerste maand vrij van afdracht)

De voordelen die je daarvoor terugkrijgt zijn:

 • je eigen werktijden bepalen
 • vanuit huis kunnen starten
 • altijd ‘knowhow’ aanwezig, je staat er niet alleen voor
 • geen omzetafhankelijke kosten
 • voorfinancieren lonen + debiteurenbeheer
 • de benodigde contracten volgens de NBBU cao worden geregeld
 • het innen van de facturen bij jouw klanten regelen wij
 • wij helpen je volledig bij het financieel administratieve beheer van uitzenden
 • (centrale) online marketing & social media
 • je kunt gebruik maken van e-mailmarketing
 • betaalde jobboards, die goede kandidaten blijven aanleveren
 • vestigingslocatie en naam vermeld op website
 • de website is ook het uithangbord van jouw vestiging
 • mobielvriendelijke website/webshop
 • binnen twee weken ben je actief op de markt!
 • je ontvangt de inlogcodes van het backoffice systeem van Trello, zodat je actuele opdrachten, kandidaten etc. eenvoudig in beeld kunt brengen
 • wij maken een mailaccount met jouw persoonlijke contactgegevens, vormgegeven in onze eigen huisstijl
 • wij hebben eigen testen in beheer en programma’s gericht op outplacement, zo kun je klanten een volledig pakket aanbieden van diensten

De franchisenemers

Jaarlijks houden wij een centrale bijeenkomst met alle franchisenemers. In de volgende plaatsen zijn er al zelfstandige ondernemers die met een vestiging van The People Company jou voor zijn gegaan.

Wij zijn klaar voor de toekomst en willen graag groeien! Dat is de reden dat wij op zoek zijn naar nieuwe collega’s. Wij denken dat wij met onze verfrissende formule een prachtige kans bieden voor ondernemende mensen die met passie een eigen uitzendbureau willen starten. Wij proberen jou zo goed mogelijk te ondersteunen als het gaat om internetmarketing (Google SEO, SEA), backoffice systemen, exploitatiebegroting, social media en marketingmaterialen e.d.

Acquisitie in jouw regio moet je wel zelf doen, en wij helpen je met online marketing op het internet in jouw regio. Zo zetten wij Google campagnes en e-mailing in, zodat je bekendheid groeit en de kans op opdrachten wordt vergroot als je je eigen uitzendbureau start.


Telefoon Vestigingen

Borne 074-3492852
Den Haag 085-3031572
Brabant/Drenthe 06-50598271
Rijssen 0548-515994

Partner worden?

Rijssen 0548-515994